Ovako ćete ga zauvijek ZADRŽATI PORED SEBE i vaša LJUBAV će biti JAČA nego ikada! Nikada neće ni pomisliti..

Ovako ćete ga zauvijek ZADRŽATI PORED SEBE i vaša LJUBAV će biti JAČA nego ikada! Nikada neće ni pomisliti..

NE RADITE OVO NIKADA

Ako se to događa, da često prevrćete očima, upozoravamo vas da stručnjaci smatraju da je prevrtanje očiju znak prezira. Ovo je ujedno i najočitiji znak da nije sve kao što bi to trebalo biti sa vašim brakom.

Iako ga prate smijeh ili osmijeh, on ipak ima negativne posljedice. To je zapravo vrsta govora na koju partner ne može odgovoriti. I prevrtanje očiju jasno vam govori koliko malo cijenite partnera. Ako vas uhvati kako prevrćete očima, izvinite se i ne radite to više. Isto vrijedi i za partnera.

NE TAKMIČITE JEDNO SA DRUGIM

Ko odlučuje gdje ćete provesti svoj godišnji odmor, s kim ćete se družiti vikendom, s kojim prijateljima ćete se češće viđati, a koji manje? Nije dovoljno učiniti nešto lijepo za svog partnera, već učiniti nešto lijepo što će mu nešto značiti. Slijedite njegove želje i zajedno napravite plan kako biste zadovoljili zajedničke interese.

SKUPA MOŽETE SVE

Ako se svakodnevno suočite sa svim problemima koji vam svakodnevno stižu, sigurno ćete pobijediti i vaš će brak na kraju biti još jači.

RADITE OVO I VAŠA VEZA ĆE BITI ČVRSTA: držitese zajedno, razgovarajte, otvoreno komunicirajte, vjerujete jedno u drugo, a ponekad se čak i posvađajte i pomirite, to će vaš brak biti samo ojačati.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *