Ovakva žena je za muškarce PRAVA ŽENA i ljubav s njom traje ZAUVIJEK!

Ovakva žena je za muškarce PRAVA ŽENA i ljubav s njom traje ZAUVIJEK!

Omogućuje nam da živimo u trenutku i jednostavno budemo skupa, nije previše ponosna i osjeća se sigurno pored svog muškarca. Shvaća da u vezi postoje dva nesavršena primjerka koji čine pogreške, imaju uspone i padove, ali ovo dvoje se najbolje osjećaju jedan pored drugog. Njena ljubav otpušta naše strahove. Da stoji uz mene u svim zamagljenim trenucima i da se skupa nasmijemo i volimo najviše jedno drugo.

Budući da znamo da je život minljiv, želim ženu čija će ljubav trajati cijeli naš život, zato je ljubav sve što želim od jedne žene.

DA LI JE ONA PRAVA ŽENA ZA MENE?

Muškarci to nikad neće priznati, ali je istina: oni nas vrlo brzo stave u jednu od kategorija, slobodno vrijeme ili ozbiljna veza. Kada sletite u svoju ladicu za slobodno vrijeme, teško ćete se uvući u takozvanu ozbiljnu vezu.

Žena koja je toga svjesna, vrlo će paziti da se ne odustane prebrzo. Ovo nema nikakve veze sa tim što ne želite izgledati kao druga žena. Radi se o tome da brinete o sebi i želite da sve vrijeme budete u kategoriji ozbiljnih veza.

Kad se konačno zbliže ozbiljnoj vezi, zahtjevna žena ostavit će sve projekcije sebe. Neće misliti da će se odmah useliti u zajednički stan, i neće očekivati ​​da odmah provedu cijeli život skupa.

Muškarac će najvjerovatnije očekivati ​​da želi ozbiljnu vezu, jer je voli, a ona će se najvjerovatnije povući da vidi kako reaguje. Jer će ona učiniti upravo suprotno njegovim očekivanjima, ona će biti ta koja će biti zauzeta i neće imati apsolutno više vremena za njega nego što je imala prije. To može biti jako veliko iznenađenje.

Ako nastavite vezu kao što je bila prije slabih trenutaka, dopustit ćete mu da vas upozna i zavoli još više.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *