OVAN će se izboriti za NOVAC, ljubav i sreća stvoreni su za VAGU, VODOLIJI će se složiti kocke života

OVAN će se izboriti za NOVAC, ljubav i sreća stvoreni su za VAGU, VODOLIJI će se složiti kocke života

Ovan
Želite pružiti podršku u stvaranju novih zaklada. Možda želite promociju, veću plaću ili ugovaratelja da radi kod kuće, ali neće sve tako glatko.

Bik
Imat ćete priliku urediti poslovni prostor i dobro se dogovoriti o suradnji ako ste otvoreni za razgovor. Opustite se i pokažite svoje trenutne vrline.

Blizanci
Ponudit će vam se mogućnosti za dobre promjene, a vi ćete biti puni straha od prošlosti, koji će članovi vaših obitelji dodatno pojačati. Riješite se obiteljske drame.

Rak
Ujutro ćete biti vrlo emotivni i zalagati se za međusobno razumijevanje, a popodne ćete brzo zaboraviti svoja obećanja i odlučiti za sebe sasvim sebično.

Lav
Nećete biti oduševljeni emocionalnim prijedlozima i pritiscima mlađe i starije žene. Zajedno će vas htjeti udaljiti od nekih vaših glavnih želja.

Djevica
Nećete se predati pritiscima žena u obitelji ili superiornih žena na poslu. Nećete čak htjeti slušati ono što će vam reći, što će imati posljedice.

Vaga
Dobri komentari oslobodit će vas od unutarnje sramežljivosti pred partnerom ili srušiti. Prepoznat ćete dublju ljubav i lakše ćete se otvoriti ljubavi.

Škorpija
Osjećaji odvojenosti, napuštenosti i melanholije mogu vas danas odvesti od akcije i suradnje. Usredotočite se na svoje dnevne zadatke kako biste uljepšali dan.

Strijelac
Bit ćete optimistični, ali polako ćete izgubiti volju za promjenom. Nećete htjeti ulagati dodatni napor, jer će motivacija prilično opadati. Odmori se i razmisli.

Jarac
Ako želite poboljšati svoju komunikaciju, uskoro ćete shvatiti da zaista trebate sagledati situaciju otvoreno i opustiti se. Ne gnjavite tamo gdje nema stvarnog kontakta.

Vodenjak
Podatke ćete prikupljati ujutro kako biste u poslijepodnevnim satima mogli istaknuti sve činjenice i izvršiti svoju volju. Sve dok aktivnosti imaju smisla za sve, svi će se složiti.

Riba
Komunikacija danas neće ići najbolje. Tako ćete se odmaknuti od ljudi, posebno od svih koji su već naporni za vas. Nemojte bježati od mira ili spavanja.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *