OVAN opet u borbi, BLIZANCI su ljuti, JARAC šteti sebi, RIBA je tako oduševljena..A pravi ŠOK čeka VAGU

OVAN opet u borbi, BLIZANCI su ljuti, JARAC šteti sebi, RIBA je tako oduševljena..A pravi ŠOK čeka VAGU

Ovan
Nećete ni shvatiti što ćete sve reći u naletu bijesa i možda se kopate u više problema nego koristi. Kakve god reakcije bile, nećete se moći smiriti tek tako.

Bik
Pobijedit ćete neke emocionalne pobune i početi se više zanimati za sva zbivanja oko vas. Neće vam biti lako, jer počet će se pokazivati ​​vaše istinske emocije, koje će biti zaista jake.

Blizanci
Nećete si moći pomoći i ljutit ćete se cijeli dan tražeći dlaku u jajetu. Nitko vam neće odgovarati svojim riječima i idejama. Osjećat ćete se kao da vas svi ismijavaju.

Rak
Opteretit će vas određene emocije i snovi koje ste noću sanjali zbog komentara osobe koju volite. Nećete se tako brzo smiriti jer ćete tražiti razloge za sve ovo.

Lav
Emocije će vas učiniti osjetljivijima nego što ste navikli, što će vas zbuniti. Tražit ćete sigurnost voljenih osoba da su na vašoj strani, ali nećete dobiti dobro uvjerenje.

Djevica
Bit ćete usredotočeni na rezultate i nećete željeti da vas itko u tome ometa. Možda ćete ući u žešće svađe i zamjeriti, ali neće vam biti svejedno.

Vaga
Ujutro ćete se osjećati utrnuto, kao da imate dovoljno emocionalnog pritiska okoline i više se ne možete otvoriti ljepotama života. Nakon 13 sati, srećom, situacija će se opustiti.

Škorpion
Bilo bi korisno razmotriti svoj način komunikacije, jer je ovo vaša najveća prepreka između ideja i realizacije. Ne držite komentare i podršku za druge za sebe.

Strijelac
Bit ćete optimistični i iako nećete imati prave rezultate, nastavit ćete u smjeru u kojem želite da se ostvari. Ne zaboravite se odmoriti.

Jarac
Odgađate promjene na vlastitu štetu. Nemojte više čekati i ne računajte da će se nešto samo promijeniti jer se neće. Odlučite se o promjenama kako biste olakšali disanje.

Vodenjak
Mijenjaju se vaše unutarnje želje i sklonosti, što još niste uzeli u obzir u svom životu. Opustite se i pokažite svoje trenutno stanje i sve će se riješiti brže i bolje.

Riba
Inovacije vas oduševljavaju i sve ste otvoreniji kreativnosti i novom načinu života koji se ne usuđujete pokazati svijetu. Testirajte sve novo da vam uđe pod kožu.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *