OVAN PODHITNO Treba Pobjeći, LAVA će Rodbina Pošteno Naljutiti, DJEVICI se Smiju Iz Leđa

OVAN PODHITNO Treba Pobjeći, LAVA će Rodbina Pošteno Naljutiti, DJEVICI se Smiju Iz Leđa

Ovan

Bit će bolje ako se barem danas maknete iz okoline i odmorite i fizički i psihički. Ostavite sve na miru da biste se onda mogli otvoriti u korisnijem smjeru.

Bik

Želite malo opuštanja? Poklonite to i drugima i odlučite se za lagodan slobodan dan koji će ojačati vaš kontakt s voljenima i učiniti vaše tijelo zahvalnim.

Blizanci

Važno je da stojite iza ciljeva i riječi koje su vam važne. Ne skrivajte više nikakve osobne želje jer ćete dobiti dobru podršku svih u svemu što izložite.

Rak

Druženje ćete shvatiti na svoj način i stoga kreirati vlastite scenarije za budućnost. Provjerite kako ste razumjeli obećanu riječ i što zaista trebate učiniti po tom pitanju.

Lav

Bit će vam važno da budete uzeti u obzir, pa će vas neki rođaci naljutiti. Ovaj put se nećete moći suzdržati i napravit ćete pravu propovijed koja će ih iznenaditi.

Djevica

Pogledat ćete svoju reputaciju, a kad se neki ismijavaju  vašem nedostatku, ignorirat ćete ih. Željeti ćete dostojanstveno odgovoriti na sve izazove, ali pitanje je hoćete li uspjeti.

Vaga

Bit ćete izuzetno zadovoljni novim režimom ljepote, jer će rezultati biti brzi. Ne zaboravite na odmor i lijepu odjeću, ovo je vaš najbolji motiv za nastavak.

Škorpija

Tražit ćete ljubav u okolini i željeli biste da se pojavi nova osoba koja bi razumjela vašu duboku prirodu. Ali ljubav će doći kad prihvatite život i zavolite sebe.

Strijelac

Željeti ćete promjene, ali nećete poduzeti prvi korak, pa ćete sanjati više. Ne čekajte idealnu priliku, jer će prije ili kasnije biti potrebno izaći iz svoje zone udobnosti.

Jarac

Prijatelj će vam pomoći da uredite dom ili fizički izgled koji će vam se svidjeti i bit ćete oduševljeni rezultatom. Nastavite tako dobro i naviknite se na to.

Vodolija

Učinili bismo sve da se možemo lijepo dogovoriti, ali nažalost to neće biti tako lako. Zato nemojte obećavati, ali ponašajte se ozbiljnije i sistematičnije, bit će opuštenije.

Riba

Osjećat ćete da ste neshvaćeni, ali u stvarnosti nećete moći dobro izraziti svoje želje, jer vam neće biti jasno šta želite. Zato bolje razmislite dobro što prvo želite.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *