Ovo je najbolji način da se riješite bolnih i ružnih bradavica zauvijek!

Ovo je najbolji način da se riješite bolnih i ružnih bradavica zauvijek!

Bradavice su svrbežne i bolne, pogotovo ako pritisnu na živac ili se pojave na stopalima. Bezopasne su, ali njihova prisutnost označava njihov izgled i poljulja nam samopouzdanje. Budući da mogu biti zarazne, dobro je znati kako se zaštititi od virusa koji ih uzrokuje. Ali ako ih već imate, naravno da je glavno pitanje kako ih se riješiti.

Ponekad nestanu same od sebe

Bradavice mogu nestati same od sebe, mogu ostati na koži godinama, ali mogu prvo otići, a zatim se ponovo pojaviti. Poznato je da se bez obzira na način liječenja ponovo pojavljuje čak trećina bradavica. Neke se bradavice teško je riješiti usprkos liječenju.

Bradavice se mogu ukloniti sa tekućim dušikom

Liječenje ili uklanjanje bradavica ovisi o lokaciji, vrsti, težini bradavica i vremenu njihovog postojanja pa ih liječnici ili dermatolozi uklanjaju na nekoliko načina. Riječ je o pomalo bolnom postupku koji provodi liječnik. Prednost ove vrste uklanjanja je u tome što ne ostavlja ožiljke, ali treba je ponavljati svaka tri do četiri tjedna dok bradavica ne nestane.

Najučinkovitije u borbi protiv bradavica su biljke mliječne trave i kalendula. Ekstrakt svježeg mlijeka spomenute biljke nanesite izravno na bradavicu i pričekajte da se osuši. Ponavljajte postupak dok bradavica ne nestane. Pomaže i sloj crvenog luka ili svježe mljevenog ili drobljenog češnjaka koji nanesete na bradavicu i zamotate. Ponavljajte postupak dok bradavica ne odpadne.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *