OVO MUŠKARCI PRVO VIDE na ženama i TO ih tako OČARA, DA SE ZALJUBE NA PRVI POGLED! Više nikad neće pogledati drugu..

OVO MUŠKARCI PRVO VIDE na ženama i TO ih tako OČARA, DA SE ZALJUBE NA PRVI POGLED! Više nikad neće pogledati drugu..

PJEŠČANI SAT

Kako bi rekli drugačije uzak struk i široki bokovi. Suprotno opštem uvjerenju žena da heroje najlakše osvajaju vitke ljepotice sa isklesanim tijelima, one se najčešće okreću onome koji ima sve na pravom mjestu. Zato je figura u obliku pješčanog sata podsvjesno povezana sa zdravljem.

LICE

Od nekada simetrija lica smatrala se idealom ljepote. Svjesno ili nesvjesno privlači i moderne muškarce, jer je povezano s dobrim zdravljem, a dobro zdravlje znači više mogućnosti za zdravo potomstvo.

DUGA KOSA

Kako se ispostavilo, srednja i duga kosa na ženama su najprivlačnije za muškarce. To ne samo da ih čini ljepšima, već i probudi u njima povezanost sa zdravljem i dugovječnošću.

Žene s kratkom frizurom ili pletenicom izgledaju ozbiljnije i strože, dok su one s dugom kosom opuštene i zabavnije. Dakle: bolje da ne idete na sastanak sa pletenicama. Neka vam kosa padne niz leđa.

CRVENA BOJA

Zaboravi malu crnu haljinu. Ako želite privući što više POGLEDA, odaberite crvenu odjeću. Kao što je dokazano, crvena je boja najatraktivnija za muškarce, a dama u crvenom najbrže se primijeti u još većoj gužvi

Možda bi stara izreka: ljubav na prvi pogled, trebalo zameniti onom izrekom ljubav na prvi pogled.

OČI SU OGLEDALO DUŠE

Najbrže ih uvjeravaju oči lijepog oblika, a boja ima važnu ulogu pa obično su privlačnije svijetle nijanse boje očiju.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *