Ovo su najčešći znakovi, da ste u dosadnoj vezi i da vam ništa više nije dovoljno

Ovo su najčešći znakovi, da ste u dosadnoj vezi i da vam ništa više nije dovoljno

Nažalost mnogi odnosi idu upravo ovim putem, iako to nitko ne želi. Nikad nije kasno za promjene, čak i ako ste već zapali u rutinu veze- prihvatite tu situaciju i ponovno probudite ljubav koja je nekad postojala. Najbolja subotnja večer je večera i ležanje u dnevnoj sobi.

Posljednje dvije poruke koje pošaljete partneru daju upute za kupnju ili plaćanje računa. Osjećate se kao da vam je život poput ponavljajućeg filma; iste poruke, podsjetnici, razgovori svaki dan, ništa novo.

Kad vaš partner zatraži malo pažnje, odgovorite mu da ćete imati vremena nakon završetka serije. Provodite više vremena za gledanje televizije nego za razgovor, jer gledanje televizije je vaša najčešća aktivnost.

Posljednji put kad ste gledali romantični film učinili ste se ljubomornom, jer ne razumijete zašto vaša ljubav nije tako jaka i romantična. Na kraju su nestale sve granice i zato su odlazak u toalet i depilacija voskom postali aktivnosti koje se rade kroz otvorena vrata.

Oboje ste postali vrlo opušteni i nikome od vas ne smeta 5-10 kilograma više, a prilikom odlaska na večeru ne trudite se previše svojim izgledom. Radujete se kad krene na poslovno putovanje, jer napokon imate vremena za sebe.

Nakon što ste ovo pročitali, upitajte se da li je to normalno i da li želite nastaviti živjeti na ovakav način ili ipak žekite nešto promijeniti.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *