Ovo su znakovi koji imaju NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i braku. Nećete moći vjerovati, koji su znakovi najsretniji..

OVAN
Muškarac se u vašoj prisutnosti osjeća praktički poput žene, jer sve radite barem dvaput kao i on. Uvijek ste uronjeni u neki posao, kreaciju, puni ste nade i potičete svog čovjeka da ide naprijed unatoč svim životnim preprekama. Otvoreni ste i iskreni, jako pouzdani. Muškarac pored vas ne mora se brinuti za neprijatelje, jer čim otkriju koliko ga jaka žena čuva, pobjeći će daleko. Muškarac vam je dragocjen. Sve što želite od njega je,da vjeruje u vas.

BIK
Sve što radite, radite vrlo temeljito. Kod vas nema mana i neočekivanih razočaranja. Čovjek stavlja novac u vaše ruke bez oklijevanja, a vi znate dobro s tim dobro upravljati. Vaš muškarac vam vjeruje i ne sumnja u vašu poslušnost i predanost. Vrlo ste tvrdoglavi i spremni ste poduzeti gotovo sve u njegovu korist. I jedino što očekujete od njega su česti pokloni prepuni ljubavi, saasvim male stvari.

BLIZANCI
Vi ste osoba koja o svemu dobro razmišlja. Čovjek vam vjeruje i otkriva nove svjetove s vama. S vama je svaki dan kao novi život. Vaša prisutnost je poput eliksira mladosti. Vi ste osoba koja ima smisla za sve. I puni ste iznenađenja. U situacijama kada vaš muškarac nije baš raspoložen, usrećite ga malim stvarima. Jedino što očekujete od njega samog su romantična iznenađenja.


RAK
Vaše su emocije vrlo intenzivne i muškarac pored vas osjeća što znači imati pravu ženu. Iz njega izlazi prava ljubav i ima sve sa vama. Od komedije do drame. Sve što očekujete od njega je, međutim, da je nježan i brižan prema vama.

LAV
Ti si njegov život, njegova svjetlost i nadahnuće. Osjeća se kao najbolji čovjek pored tebe. Karizmatični ste i ne morate se posebno truditi da biste ga učinili sretnim. Sve što radite za njega, radite sa dušom. Zračite nevjerojatnom energijom i on vas obožava. Čak i kad se naljutiš, lijepa si. Pa kad nešto zatražite, svaka vaša želja je njegova naredba.

DJEVICA
Sve što znate, znate i dva puta kao i on. S vama će njegov život biti bez iluzija i životnih prepreka koje bi ga omele u postizanju njegovih ciljeva. Žena ste koja potiče njegovu kreativnost, ali bez pritiska. Vaša ljubav je prikazana djelima, a ne riječima. Vi ste prava žena za njega i od njega tražite samo iskrenost i marljivost.


VAGA
Vrlo dobro znate što znači imati sklad i harmoniju. Vrlo ste jaka osoba kad je potrebno ukloniti prepreke s njegova puta, ali istovremeno tako nježna kada mu treba mnogo ljubavi kao svima nama. Vodite svog muškarca kroz život odlučno, ali graciozno, ženstveno. Bez tebe je izgubljen i sve što želite je ljubav.

ŠKORPIJA
Žena i kraljica u jednom. Umrežili ste ga čim vas je ugledao. Poznajete ga u dubini vaše duše i uvijek ste jedan korak ispred njega. Podupireš ga, ali zbog tebe je tako sjajan čovjek, spreman učiniti sve za tvoj osmijeh. Ne podnosite izdaju i uvijek tražite dokaz odanosti od njega. Naučite ga što znači pripadati nekome i što je ljubav prava.

STRIJELAC
Stvarno ste sretni. Voliš da obasipaš svog muškarca poklonima. Vrlo ste iskreni i oslobađajući. On vas vidi kao partnera i najboljeg prijatelja. Podižeš to svojim iskrenim odobravanjem i oštrim umom, a živjeti s tobom prava je avantura. Putnik ste po srcu i istraživač novih avanturi. Sve što trebate od njega je razumijevanje.

VODENJAK
U vašem se društvu čovjek osjeća kao neko koji je upravo prvi put doživio toliko slobode. Oslobađate ga svih okova. Vi ne pripadate samo njemu, već svima, ali istovremeno nikome. S tobom uči kako biti topao i društven. Pravi ste borac u životu i nezamjenjivi ste.

RIBA

Vaš duh je svestran, a vaša mašta bujna i uz vašu pomoć postat će potpuno nova osoba. Ne vjerujete u beznadežne slučajeve. Sve što želite od njega je da se brine o vama, brine o svemu. On će pored sebe imati najbolju ženu na svijetu.

Zašto su svi znakovi napisani?


Možda će neki znakovi u braku biti sretniji od drugih. Ali svakako je važno da pronađete pravog životnog partnera s kojim ćete se pobrinuti da vaš brak bude sretan. Kao što vidite, svaki znak ima priliku za prekrasan i veoma ispunjen ljubavni život, samo treba biti svaki dan zaljubljen u ovaj život.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *