Pazite Na Svoje Zdravlje, Prošlost Je Oduzela Puno Vaše Energije Nego Što Mislite..

Pazite Na Svoje Zdravlje, Prošlost Je Oduzela Puno Vaše Energije Nego Što Mislite..

Ovan
Pazite na svoje zdravlje, jer je prošlost od vas oduzela puno više energije nego što vjerujete. Nužno je uspostaviti novi poredak u svim područjima života, što će se pokazati danas.

Bik
Emotivno ćete se zaplesti u stvari koje vas ne zanimaju, niti ih možete promijeniti. Dakle, Bolje je ako pogledate što vas zapravo muči i kažete to iskreno i izravno.

Blizanci
Mnogo ćete razmišljati o sljedećim koracima, ali nekako ih nećete moći učiniti. Komplicirat ćete se i odlagati, što će vam samo pogoršati stanje.

Rak
Bit ćete u dobrom raspoloženju i od toga ćete zaboraviti obećane stvari. U akciju ćete krenuti tek nakon što vam se sve počne vraćati poput bumeranga i okolina vas ignorira.

Lav
Nećete se suprotstaviti stvarima koje su vam toliko važne kao i prije. Ali danas će biti važno, da se to prevlada, inače ćete izgubiti volju za sve oko sebe.

Djevica
Prepirit ćete se, čak i ako to sami ne biste rekli. Osjećat ćete se kao da samo objašnjavate mišljenja i formirate svoje stajalište, ali u stvarnosti želite da to bude isključivo vaše.

Vaga
Djelovat ćete malo odsutno, ali samo za ljude koji vas stvarno ne poznaju. Ne želite upadati u probleme drugih u kojima ne možete ništa promijeniti. Ostanite u kontaktu s ljubavlju.

Škorpija
Dajte sve od sebe i nemojte osobno poduzimati ništa što će se dogoditi. Takođe, ne uspostavljajte nove kontakte i ne insistirajte na bilo čemu. Opustite se i pričekajte bolju situaciju.

Strijelac
Ako možete, zanemarite loše osjećaje i glasine i budite otvoreni samo za ljubav. Kroz dobrobit i ljepotu srca rado ćete se pozabaviti stvarima koje biste inače odbacili.

Jarac
Bit ćete puni ljutnje, što je doista unutarnja snaga koja želi doći do izražaja i nešto promijeniti. Poslušajte svoj smisao kamo vas usmjeravaju i kamo mislite da trebate promjenu u sebi.

Vodenjak
Zanimat će vas samo vaša perspektiva i nećete imati uho ni za jedno drugo gledište. Uporno ćete u pregovorima i svi će se radije povući nego nastaviti.

Riba
Neke uspomene će se u vama probuditi i otvoriti sjećanje na vaše dobre osobine. Ubrzo ćete dobiti potvrdu okoline da je vrijeme da se to ponovo proživi.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *