Početak Jeseni Donosi Velike Trenutke..Bik će Doživjeti Najbolje, a Za Škorpiju je Najveći..

Početak Jeseni Donosi Velike Trenutke..Bik će Doživjeti Najbolje, a Za Škorpiju je Najveći..

Ovan

Cijela će vas situacija naljutiti, jer ste sebi prije nekog vremena obećali da više nećete upadati u takve probleme, ali ponovili su se. Morate jasno postaviti granice, inače neće biti ništa.

Bik
Provest ćete najbolje vrijeme s prijateljima koji će vas više razumjeti kao obitelj i suradnike. Stoga će vam biti neugodno kad žele i trebaju vašu pomoć.

Blizanci
Regulirat ćete svoj izgled i na taj način poboljšati svoju fizičku dobrobit. Okolina će biti oduševljena i stvari će se brže riješiti, kako u domaćim odnosima, tako i s prijateljima.

Rak
Pazite na svoje zdravlje i ne brinite samo o dobrobiti drugih. U vezi ćete biti mirni i sretni ako započnete od sadašnjeg trenutka, inače ćete se i dalje komplicirati.

Lav
Trebat će vam vremena za sebe da riješite svoje osjećaje iz ljeta i istražite svoje daljnje želje koje je pokrenulo ljeto. Za naslovnicu ćete započeti čišćenje.

Djevica
Krenut ćete u potpuno nove dodatne aktivnosti, koje vam mogu donijeti velik uspjeh ako uspijete otpustiti svoje strahove i radujete se novim mogućnostima za suradnju i život.

Vaga
Sve što radite dogodit će se na opušten i sadržajan način, a postići ćete lijepe rezultate kako na poslu, tako i u prijateljstvu. Nećete se ni previše umoriti.

Škorpion
Jesen za vas označava početak nove ere, pa ćete se jasno obratiti svojim namjerama, ciljevima i željama. Natjerat ćete druge na suradnju ili će se povući, ovisno što vama odgovara.

Strijelac
Dublje razmišljanje pomoći će vam da pronađete prava rješenja. Imat ćete priliku za trajnija rješenja za sva područja života. Ne gubite ovo razdoblje na sitnice.

Jarac
Bit će neophodno da u prvi plan stavite vlastite vrijednosti i više ne čekate da drugi ljudi naprave povoljne uvjete ili promjene. Prihvatite odgovornost.

Vodenjak
Imat ćete puno energije, ali poželjet ćete je iskoristiti za sebe, pa ćete svemu pristupiti vrlo sustavno i promišljeno. Pritom se sjetite opustiti.

Riba
Vezani, vrijeme je da iskreno pogledate svoje partnerstvo. Želite li ga poboljšati ili potpuno promijeniti? Sve će to biti moguće dok tražite potpunu neovisnost.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *