PREDIVNA ZILHA je zaboravila na Edisa i počela svoj život NA NOVO. SLIKE govore, da je tako lijepo DOTJERANA, a evo i s kim je izašla van..

PREDIVNA ZILHA je  zaboravila na Edisa i počela svoj život NA NOVO. SLIKE govore, da je tako lijepo DOTJERANA, a evo i s kim je izašla van..

Kao što već svi znamo i gledamo ovaj reality show Zadruga 3, onda ste sigurno do sada već mogli shvatiti, da je Zilha Fetić Karišik postala super zvijezda ovog showa, pošto je njen muž ušao u show i sada joj pravi takve probleme i očito je ne voli ni malo niti je poštuje.

Kada su ljudi vidjeli oči su im zastale, jer je tako lijepa, stavrno predivna žena i nikako im nije jasno kako je mogao da zamijeni Zilhu sa bilo kojom drugom ženom, jer je ona prava kraljica.

Govori se da se Edis vratio u njihovo mjesto, ali još nije znano, da li su se pomirili ili barem razgovarali o svemu ovome što se desilo u Zdrugi sa Draganom.

Znamo jednu stvar, Zilha objavljuje svoje fotografije na Intagramu i izgleda sretnija nego ikada. Tako se je lijepo dotjerala, izgleda kao manekenka. Svi se joj dive i ohrabruju je da nastavi sa životom dalje bez Edisa, jer joj nije uopće potreban. Ona je dovoljno jaka, da nastavi dalje živjeti svoj život.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *