Predivne ste drage dame! Pa šta ako imate koju kilu viška? NAJBOLJI SAVJETI da budete neodoljivo lijepe na plaži.

Predivne ste drage dame! Pa šta ako imate koju kilu viška? NAJBOLJI SAVJETI da budete neodoljivo lijepe na plaži.

Kupite onaj kupaći kostim koji gledate od siječnja i za koje mislite da nemate dovoljno dobru tjelesnu građu. Dopustite sebi, da uživate.

Ne brinite ako vaš trbuh nije čvrst i isklesan do savršenstva. Ako pitate muškarce, većina će vam reći da više vole žene s oblinama.

Celulit i strije su nešto što svaka pripadnica ljepšeg spola ima i nešto čega se niko ne bi trebao sramiti.

Nijedna tjelovježba ili dijeta neće stvoriti čuda u dva tjedna, pa se umjesto toga usredotočite na vježbanje i zdrav način života, kojih ćete se držati cijelog vremena, a ne samo 2 tjedna prije praznika.

Opustite se i uživajte u moru, suncu i ljetu do maksimuma. Ovo su neki od najljepših trenutaka i bilo bi šteta propustiti ih, jer ste se previše trudili brinuti se u koji ćete položaj staviti sebe kako bi vaš trbuh izgledao što ravnije.

Volite svoje tijelo onakvim kakvo jeste. Kad pogledate stare fotografije za 10 godina unazad, razljutit ćete se kako vam je izgledalo da se tada nosite s ta tri viška kilograma, jer ste zapravo izgledali fenomenalno.

Sjetite se da svi imamo nesigurnosti s kojima nismo u potpunosti zadovoljni i koje bismo promijenili. Potpuno je besmisleno brinuti se pola godine o tome kako će vaše tijelo izgledati u kupaćem kostimu tjedan dana. Kako imati lijepo tijelo na plaži? To već imate, a sada idite na plažu i uživajte!

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *