PROČITAJTE DA LI JE VAŠ PARTNER VAŠA SRODNA DUŠA ILI DUŠA BLIZANKA! Ovo su Glavni Znakovi, koje Ćete ODMAH Prepoznati

PROČITAJTE DA LI JE VAŠ PARTNER VAŠA SRODNA DUŠA ILI DUŠA BLIZANKA! Ovo su Glavni Znakovi, koje Ćete ODMAH Prepoznati

Srodne duše dolaze na naš put u različitim oblicima: partneri, prijatelji.. Njihova je karakteristika da, iako postoji duboka veza između njih dvoje, oni u određenom trenutku uglavnom napuštaju naš put i kreću svojim.

S vremenom nekoliko različitih srodnih duša ulazi i izlazi iz naših života, svaka sa svojom višom svrhom.

OVO SU ZNAKOVI DA STE PRONAŠLI SRODNU DUŠU:

  1. Sastaju se u pravom trenutku.
  2. Oni su različiti, ali se međusobno nadopunjuju.
  3. Veza je često puna ljubavi.
  4. Veza u više navrata otkriva stare rane, traume, ali s namjerom da počne liječiti i zacjeljivati.
  5. Kroz vezu dobivate vječnu životnu lekciju ili preobrazbu.

DUŠA BLIZANKA

Duša blizanka je osoba koja dolazi od nas na svoj način. To je naša druga polovica, a kad jednom uđe u naš život, ne napušta ga. To je svojevrsna nagrada u ljubavi. To je energija jednaka našoj. Znate, mi prizivamo ono što jesmo.

Riječ je o pravoj ideji partnera koja nas nadopunjuje. Zašto? Ovo bi u jednom trenutku trebalo biti dio nas. Zamislite da ste jednom bili podijeljeni u dva dijela. Dok ste jedan dio vi, drugi dio je blizanac duše. To vam je isto na svoj način, ali služi i kao kontrast.

Odnos sa srodnom dušom odnos je na višoj razini. Dvije se osobe nađu kad su predale sve lekcije u životu i rasle do najviše osobne razine. Oboje su ranjeni u životu, ali i rane su mogle zacijeliti. Partneri, koji su definirani kao blizanačke duše, razumiju da smisao ljubavi nije stalno davanje, već i primanje. Oni razumiju da ljubav dolazi od njih samih. Shvaćaju da su odgovorni za osjećaj sreće i ljubavi. Oni razumiju da nema smisla zatrpati se vezama i stvarima, već se predati čistoj ljubavi. Nisu toliko ovisni jedni o drugima, ali se ipak nadopunjuju.

Kad se pronađu takvi partneri, nema stvari koje ih mogu razdvojiti. Ako vas partner želi ostaviti, znajte da definitivno nije duša blizanka.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *