PROČITAJTE DA LI JE VAŠ PARTNER VAŠA SRODNA DUŠA ILI DUŠA BLIZANKA! Ovo su Glavni Znakovi, koje Ćete ODMAH Prepoznati

Srodne duše dolaze na naš put u različitim oblicima: partneri, prijatelji.. Njihova je karakteristika da, iako postoji duboka veza između njih dvoje, oni u određenom trenutku uglavnom napuštaju naš put i kreću svojim.

S vremenom nekoliko različitih srodnih duša ulazi i izlazi iz naših života, svaka sa svojom višom svrhom.

OVO SU ZNAKOVI DA STE PRONAŠLI SRODNU DUŠU:

  1. Sastaju se u pravom trenutku.
  2. Oni su različiti, ali se međusobno nadopunjuju.
  3. Veza je često puna ljubavi.
  4. Veza u više navrata otkriva stare rane, traume, ali s namjerom da počne liječiti i zacjeljivati.
  5. Kroz vezu dobivate vječnu životnu lekciju ili preobrazbu.

DUŠA BLIZANKA

Duša blizanka je osoba koja dolazi od nas na svoj način. To je naša druga polovica, a kad jednom uđe u naš život, ne napušta ga. To je svojevrsna nagrada u ljubavi. To je energija jednaka našoj. Znate, mi prizivamo ono što jesmo.

Riječ je o pravoj ideji partnera koja nas nadopunjuje. Zašto? Ovo bi u jednom trenutku trebalo biti dio nas. Zamislite da ste jednom bili podijeljeni u dva dijela. Dok ste jedan dio vi, drugi dio je blizanac duše. To vam je isto na svoj način, ali služi i kao kontrast.

Odnos sa srodnom dušom odnos je na višoj razini. Dvije se osobe nađu kad su predale sve lekcije u životu i rasle do najviše osobne razine. Oboje su ranjeni u životu, ali i rane su mogle zacijeliti. Partneri, koji su definirani kao blizanačke duše, razumiju da smisao ljubavi nije stalno davanje, već i primanje. Oni razumiju da ljubav dolazi od njih samih. Shvaćaju da su odgovorni za osjećaj sreće i ljubavi. Oni razumiju da nema smisla zatrpati se vezama i stvarima, već se predati čistoj ljubavi. Nisu toliko ovisni jedni o drugima, ali se ipak nadopunjuju.

Kad se pronađu takvi partneri, nema stvari koje ih mogu razdvojiti. Ako vas partner želi ostaviti, znajte da definitivno nije duša blizanka.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *