PRSTI NA NOGAMA OTKRIVAJU ŠOKANTNE STVARI o Vama: Ako je Prst Manji ili Veći od Drugih, Znači da..

Ako je palac puno duži od ostalih prstiju, pametan ste i kreativan mislilac. Brzo se sjetite učinkovitih rješenja problema. Znate na stvari gledati iz drugog kuta i otvoreni ste za sve ideje. S druge strane, imate problema s fokusiranjem na važne stvari i ne vidite smisao.

Ako je nožni palac kraći, znak je da ste izvrsni radeći više stvari odjednom. Svojim šarmom znate kako uspješno uvjeriti ljude da slijede vaše ideje.

Kažiprst na desnoj nozi ukazuje na ono što želite u životu. Ako ste to već shvatili, pokazivač dodiruje zemlju. Ako to ne učine ili ako postoji veći jaz između drugog i trećeg prsta, vjerojatno se želite odvojiti od svojih osjećaja. Što vam je dulji prst, više voditeljskih vještina imate. Dinamični ste i originalni, ali želja da radite stvari po svom ili nikako ne može brzo prerasti u zapovijedanje koje nitko ne voli.

Manji prst znači da trebate vremena za stvari koje vam se čine važne, cijenite sklad i mir u svakodnevnom životu.

Srednji prst

Ako je duži, to znači da ste vrlo energični i puni ideja, posebno u poslu. Što je duže, veća je vjerojatnost da ćete biti uspješni na svom poslovnom putu. Vjerojatno ste perfekcionist i svojom odlučnošću i energijom možete puno postići u životu. Vaša slabost je tendencija da vam posao učini toliko važnim da zaboravite na radost, ljubav i obitelj.

Ako je srednji prst dijagonalno kraći od ostalih prstiju, uživate u sitnim trenucima. Volite se opustiti i ne pretjerivati. Neki vas mogu optužiti za lijenost, ali smatrate da je život prekratak da ne biste uživali u njemu.

Četvrti prst po redu

Ovaj prst puno govori o vašoj vezi. Dugi i ravni četvrti prst ukazuje na to da je obitelj vrlo važna u vašem životu. Ako niste sretni u vezi, to će se pokazati u zavojima tog prsta. Sjajno slušate, ali nesretni vas obiteljski život može duboko povrijediti. Teško je pobjeći od tuđih problema jer im želite pomoći. Ti si nježna duša koja se brzo rani. Pokušajte se opustiti i prepustiti se stvarima nad kojima nemate kontrolu.

Kratki prsten znači da vam obitelj i veze nisu toliko važni, fokusirate se na druge stvari u životu, poput karijere.

Mali prst

Ako vam je mali prst mali, vjerojatno ste prilično djetinjasti, izbjegavajte odgovornost, brzo vam je dosadno i neprestano tražite zabavne izazove. S vama je zabavno, društveni ste i uživate, ali možda je vrijeme da odrastete i počnete preuzimati odgovornost.

Ako mali prst možete micati neovisno od ostalih prstiju, impulzivni ste, avanturistički nastrojeni i šarmantni. Ako ne možete, cijenite rutinu, predvidljivost i odanost.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *