RAZIGRANI, PUNI IDEJA, PUNO OSMIJEHA I LJUBAVI..DAN PREPUN SVEGA..ISKORISTITE PRILIKE KOJE..

RAZIGRANI, PUNI IDEJA, PUNO OSMIJEHA I LJUBAVI..DAN PREPUN SVEGA..ISKORISTITE PRILIKE KOJE..

OVAN
Pred vama je naporan dan s štetnim utjecajima mjeseca. Primijetit ćete da netko želi više od vas nego što zapravo možete. Nemojte se zastrašiti, završit ćete zadatak, ali bit ćete jako iscrpljeni.

BIK
Danas ćete biti ambiciozni, puni ideja i volje za rješavanjem manjih komplikacija. Ako vam treba pomoć i podrška nekoga tko je ljubazan prema vama, dobit ćete je.

BLIZANCI
Niste opušteni i vrlo je teško predvidjeti kako će se nešto završiti, jer još ne znate kako ćete reagirati. Ne prihvaćajte ni našu ulogu žrtve, jer vas dovodi do nezadovoljstva. Iskoristite romantičnu večer.

RAK
Danas ćete moći napraviti malu promjenu u carstvu ljubavi. Lako ćete se nositi sa svakodnevnim problemima, također ćete imati malo vremena za sebe.

LAV
Ne bavite se planiranjem, već se jednostavno prepustite svojim unutrašnjim osjećajima i utjecaju planeta. Ne opterećujte svoje misli nebitnim stvarima, već uživajte.

DJEVICA
Niste zadovoljni i nema načina da pomirite sve svoje obveze. Ne možete naći zajednički jezik u svom kućnom okruženju, zbog čega ćete se sve više uznemiriti.

VAGA
Učinit ćete nešto zahtjevno, još uvijek postoji radni zadatak gdje biste trebali malo sreće. Prijatelj s kojim niste bili trenutno nije spreman za razgovor.

ŠKORPIJA
Akumulirani rad učinit će vas malo nervoznima. Pazite da ništa ne zaboravite u kaosu, jer trenutno niste u mogućnosti slušati kritike ili komentare.

STRIJELAC
Danas će vas pratiti pozitivna energija, pa je samo iskoristite u svim područjima, posebno u ljubavi, gdje se samcima također obećavaju prekrasne prilike.

JARAC
Razmislite što biste mogli promijeniti, jer niste najsretniji. Vrijeme je da učinite taj korak o kojem ste dugo sanjali, a do sada vam se činio nekako nemogućim.

VODENJAK
Ne slažete se s određenim uvjetima i tiho očekujete da vaš sugovornik bude dovoljno rječit, ali to možda nije tako, pa pripazite da pripremite drugi rezervni plan.

RIBA
Danas ćete biti razigrani i prepuni zanimljivih prijedloga, što će vas dovesti do kombiniranja ugodne zabave s korisnim radom. Mnogi će vam se nasmiješiti.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *