SVAKU NOĆ STAVITE OVO ISPOD KREVETA: Ispunit Će Se Vaše Najdublje Želje i Snovi

Fengshui se zalaže da se ispod kreveta nalazi barem jedan predmet koji bi trebao pozitivno utjecati na ispunjenje vaših najdubljih i možda nesvjesnih želja i snova. Ovaj jednostavan alat naziva se kutijom blaga i trebao bi vam pomoći da ostvarite sve želje u životu zbog životnih energija.

Toće omogućiti bolje vibracije protočne energije. Ako je bolje zatvoreno, protočne energije će biti sigurnije, više što je otvorena kutija, energije će biti slobodnije. Materijal kutije također može odrediti koje će energije teći.

Drvena kutija bolje će strujati energije koje utječu na aktivnost i rast. Zlato, srebro ili skuplje kutije će teći više energije obilja. Staklo će poboljšati jasnoću energije. Pletena odjeća stimulirat će energije prirodnog kretanja i fleksibilnosti. Keramike ili kutije od prirodnih materijala ubrzat će protok energije povezan s pažnjom.

STAVITE OVO U KUTIJU

U nju trebate staviti predmete koji predstavljaju vašu sreću ili u vama evocirati osjećaj sreće, pozitivnosti ili uspjeha. Neka budu povezane s vašim željama, sa stvarima koje želite postići. Na primjer, ako želite obilje i novac, u kutiju stavite pravi novac i dragocjenosti. Ako želite sreću u ljubavi, stavite predmete koje joj pridružite u kutiju. Recimo crvene svijeće, predmeti u obliku srca, nešto što vam je srcu drago.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *