PREDIVNI NOKTI: POSTALI SU PRAVI LJETNI HIT! Ne mislimo na KANDŽE!!

PREDIVNI NOKTI: POSTALI SU PRAVI LJETNI HIT! Ne mislimo na KANDŽE!!

Ljeto je doba kada su naši nokti obojeni živopisnim nijansama u boji i tako postaju jedan od najljepših modnih dodataka. Ovogodišnji trendovi ljepote diktiraju i neonske boje poput ružičaste, žute i narančaste, a pastelne nijanse također se dobro slažu sa preplanulom kožom.

Ljeto je doba kada žene ukrašavaju svoje nokte svijetlim i jakim bojama. Budući da nosimo otvorene cipele, često mijenjamo i osvježavamo boje, a pomoću raznih sredstava za uklanjanje, kutikula nokta, koja je već oslabljena suncem, morem i pijeskom, dodatno se oštećuje.

Ne samo to, kupanje u zasićenim kupkama i nošenje zatvorenih cipela u kojima se stopalo pretjerano znoji, također predstavlja veći rizik od zaraze gljivičnom bolešću. Zato je potrebno nokte pravilno njegovati i štititi.

  • Kada nanosite kremu za sunčanje na kožu, nanesite je i na nokte. Posebno bogato mažiteckutikulu, što osigurava zaštitu nokta i omogućava zdrav rast.
  • Prije odlaska na more lakirajte nokte zaštitnim i hranjivim lakom za nokte.
  • Iako lakirani nokti često izgledaju privlačnije, pružite noktima prijeko potreban odmor tu i tamo – pogotovo ako su u osnovi krhki, nezdravi, cijepani ili zakrivljeni.

Osim simpatičnih slika na noktima, pastelne nijanse kao što su menta, svijetloplava i breskva ponovo su zavladale, neće nedostajati čak ni bijeli lak, a lijepo će nokte naglasiti lakovi za nokte u neonskim nijansama.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *