Tražite novu ideju za ljetnu frizuru? POGLEDAJTE FRIZURE KOJE SU PRAVI HIT OVOG LJETA!!

Tražite novu ideju za ljetnu frizuru? POGLEDAJTE FRIZURE KOJE SU PRAVI HIT OVOG LJETA!!

Tražite novu ideju za ljetnu frizuru? Došli ste na pravo mjesto! U nastavku otkrivamo ženske frizure koje će ovog ljeta biti u samom vrhu popularnosti. Dobit ćete sve one koje se u ljetnim mjesecima kunu na kraću frizuru i one koji se nisu spremni odreći duge kose čak i u najgorim vrućinama.

Proljeće i ljeto idealno su doba za promjenu, a jedno od njih je i osvježenje frizure, koju biraju mnoge pripadnice ljepšeg spola.

Trendovi frizura ove su godine prepuni kontradikcija, kaže frizerka Lidija Đorđijoska, dodajući da se kontradikcije odnose i na oblik i na boju kose.

Međutim, i ove je sezone jedna od najpopularnijih frizura još uvijek šiške, koje, kako se ispostavilo, nemaju namjeru reći zbogom.

Spomenutu frizuru možete nositi duž duljine brade, ali može biti i duža, do ramena ili malo preko. Duljina kose može biti ravna, valovita, blago poderana ili kombinirana s kraćim fru-fru. Čak i u slučaju duže kose, ta frizura svima paše. Može biti kovrčavo, s učinkom prirodnih kovrča, kao s plaže. U ovom slučaju prirodno kovrčave dame dolaze na svoj račun.

Ako ste osoba s dugom kosom i već neko vrijeme razmišljate o promjeni, ove godine smanjite dužinu kose na stepenasto, čime ćete postići punu i raznoliku frizuru.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *