U braku smo 18 godina

U braku smo 18 godina

“Vezivali smo se jako dugo. Nekoliko godina prije, moja bolja polovina cijelo je vrijeme odlazila njenoj komšinici Zlati, koja živi tri priče iznad nas.

Nisam razmišljao ni razmišljao o čemu se radi i GDJE JE TO Išlo!

Prije dvije godine, “dok je bila kod susjede Zlate”, stara organizacija me pozvala da odem na pivo i pošto je previdjela svoj PDA, popeo sam se do susjede Zlate kako bih joj otkrio da je, međutim, kad je otvorila ulaz, njuškala je i rekla da je moja gospođa rekla da moja značajna druga nije s njom, već sa komšijom koja živi nasuprot njenog potkrovlja.

Izgubila sam psihu i bila sam oslabljena do te mjere da sam trebala otići do nje da se smrknem, probudim.Odvojio bih se od toga odmah, ali ne mogu zbog djece, koliko god oni vole mene, toliko vole nju. Teške situacije i bojim se da neće ići pogrešnim putem jer bi to za njih predstavljalo veliko omamljivanje.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *