U ova tri horoskopska znaka su rođene najgore svekrve

U ova tri horoskopska znaka su rođene najgore svekrve

Prema početku suradnika s rođakom, u pravilu ne otkrivamo svoje nedostatke i nedostatke, ali pokušavamo se dopasti i imati najidealniji učinak kako bismo život učinili jednostavnijim.

Dugotrajno, pokrivači se spuštaju s njegova lica.

Mogli biste se šokirati kad shvatite da je vaš rođak potpuno neobična osoba od one koju se predstavila na početku. Pronaći ćete njegove divne strane, ali definitivno ćete pronaći i njegove nesavršenosti.

OVAN

Sigurno imaš sjajne živce s njom

Podržava Luponmedia

U njenom karakteru nema zlonamjernosti, tako da je još efikasnije možete pomilovati, a neko vrijeme čak ni ne poštovati. Shvaća kako će generalno biti tvrdoglava i voli se hvatati, tako da je jedva možete uvjeriti da u nečemu nije u pravu. Oduševljena je i jednostavna za konzumiranje, no srećom to ne traje dugo. Vaša veza s njom neće biti ništa drugo osim spokojna u svjetlu činjenice da je ona živahna i sukobljena dama.

Cijenit će vašu nedvosmislenu kvalitetu jer i sama podsjeća na to, zato nemojte razgovarati s njom. Brzo će uočiti svaku vašu mrlju zbog koje će vas upozoriti u vašu korist, ali budite oprezni u slučaju da je počnete isticati – učinite to s prosudbom i dijelom humora. Ona je neposredna i iskrena i dosljedno će priznavati da je nešto pogrešno postigla. A ipak je izuzetno neprijateljska, tako da morate imati sjajne živce s njom i biti prilagodljivi.

DJEVICA

Često cvile i ukoravaju

Očekivat će od vas urednost i oprez, s obrazloženjem da su rođaci ovog znaka dame koje su nevjerovatno blizu besprijekorne. Pratit će vas i upirati prstom u neuredne dijelove potkrovlja, a također će se zamjeriti kako kuhate, usavršavate ili oblačite. Redovno zna da je pretjerano osnovna i beznačajna. Neprestano gunđa.

Pokušajte da je povremeno prohladno ne izigra – kad bude trebala otići do vašeg vodiča, ona će to učiniti prva, a kad se bude trebala pozabaviti nekim problemom, zadivit će vas svojom argumentacijom i pronicljivošću. Međutim, oslanjajte se na njezin problematičan i često obeshrabrujući karakter – teško je udovoljiti joj, ali ako joj pružite naklonost i podršku, vratit će vam se dva puta.

ŠKORPION

Zna sve vaše nedostatke

Oštar je na jeziku i direktan, međutim nije zlonamjeran, što ne znači da se ne može pokazati tako. U slučaju da vas nešto ogorči, obavijestit će vas bez obzira na iznos koji vam nanosi štetu. Ne brine se za prepucavanje, prepucavanje i besposleno sjedenje, pa će vam odmah reći da mora imati legitiman i otvoren odnos s vama. Pokušajte od nje ne sakriti nijednu stvar jer će ona besprijekorno proučiti svaku vašu obavijenu misao ili očekivanje.

Izuzetno je predana, nikada neće pomisliti da je teško učiniti bilo što za vas, ali tražit će ekvivalent od vas. Zatvorena je i ne pokazuje svoje nemoćne usredotočenosti, ali budite sigurni da je prilično dugo razmišljala o cijelosti vaših nedostataka. Ona dodatno shvaća kako će to uglavnom biti neugodno, posebno kada nešto nije onako kako bi ona više voljela. U slučaju da vas obožava, imat ćete izvanrednog pratioca u njoj, no u slučaju da ona ima nešto protiv vas, vaša se veza bez mnogo napora može pretvoriti u istinsku ratnu zonu.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *