VAGU neće Iznevjeriti, RAKA će pretresti duboke emocije, a iz STRELCA će Ključati Dobra…

VAGU neće Iznevjeriti, RAKA će pretresti duboke emocije, a iz STRELCA će Ključati Dobra…

Ovan
Okolnosti će zahtijevati da odredite neke stvari u redu. Bez ispravnog sustava, nećete moći napraviti korak dalje, pa se ne opirajte, samo složite potrebno.

Bik
Emocije će vas buditi sve više i više i nećete prepoznati sebe. Gledaćete optimistično u cijelu situaciju, pa čak i početi uživati ​​u svojim simpatičnim emocionalnim fluktuacijama.

Blizanci
Pretjerat ćete u detaljnim objašnjenjima i tako pokvariti ono što ste već dobro postavili. Naviknite se promatrati reakcije drugih na vaše duge i široke pripovijesti.

Rak
Duboke emocije će vas potresati, ali ne toliko da ne uspijete širiti sumnje i neslaganje u svoju blizinu. Nemojte se iznenaditi da neki odstupaju zbog vaših emocionalnih kolebanja.

Lav
Neka ograničenja izgubit će vas i nećete moći doći do zelene grane. Provjerite jesu li to neophodne prepreke ili su to samo muhe određene ljubomorne osobe.

Djevica
Određene prednosti ćete htjeti osigurati unaprijed, ali nitko vam to neće garantirati, pa ćete biti ljuti na svoju predaju. Ne gubite vrijeme na gluposti, opustite se.

Vaga
Bit ćete optimistični u svemu, ali posebno u pogledu ljubavi i dobrobiti. Ovaj put vas pozitivna intuicija neće iznevjeriti, jer stvari će zaista ići tim putem.

Škorpija
Teško jutro opteretit će vas sjećanjima i negativnim iskustvima. Stoga ćete komunikaciji pristupiti drugačije, ali bit će potrebno i promijeniti izvorne misli.

Strijelac
Zaljubit ćete se i iz vas će početi ključati dobra sjećanja. Nježnost će eskalirati, ali nećete ni primijetiti kako sve više reagirate na dobre vibracije iz okoline.

Jarac
Polako shvaćate da prvo morate promijeniti svoju unutarnju reakciju prije nego što promijenite vanjske okolnosti i želite utjecati na druge ljude. Ne žuri, čekaj.

Vodenjak
Tjeskoba će vas nadvladati ujutro i teško ćete izraziti svoje blagostanje, jer nećete ni znati što biste zapravo željeli. Razmislite o situaciji i kad vam postane jasno, poduzmite mjere.

Riba
Još nije vrijeme da se izložite javnosti, ali da aktivno propustite svoje osjećaje prema svemu što vas okružuje. Otkrijte što vas veseli i potpuno se prepustite tome.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *