Za neke će biti predivan dan POSUT S RADOŠĆU, a neki će se trebati potruditi, da im BUDE LJEPŠE. Nekim osobama ste nešto obećali pa ispunite to..

Za neke će biti predivan dan POSUT S RADOŠĆU, a neki će se trebati potruditi, da im BUDE LJEPŠE. Nekim osobama ste nešto obećali pa ispunite to..

Ovan

Imat ćete odlične performanse i svi će vam vjerovati, tako da ne gubite vrijeme na gluposti ili sitnice jer danas možete organizirati najvažnije stvari.

Bik

Opuštanje će vas dovesti u zagrljaj ljubavi i tvrdoglavosti onog za čim čeznete. Zato pustite svog partnera u svoj život ljubavi.

Blizanci

Ako želite napredovati, prvo ćete morati održati svoja obećanja. Samo će ovo biti potrebno za uvjerenje okoline. Zapišite sve što ste već nekome obećali.

Rak

Ujutro ćete biti dobrog raspoloženja i otvoreni za životne avanture, a popodne ćete se osjećati potpuno zarobljeni u rutini i odgurnuti od ljubavi i svojih prijatelja.

Lav

Ujutro ćete osjetiti potrebu da pokažete pažnju na vrlo posebnu osobu i rezultat će biti vidljiv uskoro. Ljubav među vama razvijt aće se u potpunom povjerenju.

Djevica

Oscilirat ćete između vršenja volje i svojih emocija, željeći sklad u porodici i kući. Podsvijest će prevladati bez obzira na odluku.

Vaga

Iskre ljubavi će skočiti tamo gdje to najmanje očekujete i vaš se osobni život može u potpunosti promijeniti. Nećete moći odoljeti životu, jer će želja po ljubavi biti prejaka.

Škorpija

Jutarnje misli, ideje i komunikacija imat će danas najveći utjecaj. Zato budite oprezni s kim i s čim razgovarate, jer će se dan nastaviti u ovom stilu.

Strelac

Doći će rano buđenje, jer vam svi aktivno pružaju podršku, pa ćete poželjeti da učinite što više. Smirit ćete se u kasno popodne, ali ideje će ipak doći.

Jarac

Ne razmišljajte previše o svojim emocijama i svom životu, već počnite da se izražavate u letu. Danas ćete imati priliku da regulišete svoje odnose u porodici i sa bliskim prijateljima.

Vodolija

Zauzeta noć uništit će vam jutro i teško ćete se okupiti za novi dan. Bit ćete osjetljivi na mišljenja, ali zaboravite da i sami nemate nikakve teškoće u izražavanju.

Riba

Ujutro ćete shvatiti nešto novo za svoj sretniji život i smiren um. Iznova ćete definirati svoju percepciju odnosa i aktivirati svoju praksu u opuštanju.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *