Živim u Beču…

Živim u Beču…

“Ja sam u početku iz Bosne i trenutno živim u Beču. Razočaran sam do te mjere da nemam ni maglovite ideje odakle početi …

Za tjedan dana namjeravali smo posjetiti moje roditelje u Bosni, a danas mi je moja bolja polovica otkrila da on ne ide, te da bih trebao ići sam i da ga ne bih posjećivao u Beču.

Bila sam zapanjena, počela sam plakati … Nisam imala ni maglovite ideje zašto je to zaključio, zašto me odguruje, a nakon toga mi je otkrio da je otkrio kako mu ga uzimam.

To me je zaista pogodilo, jer vjeruje da je provala način na koji sam povukao 100 eura iz njegove ploče kako bih kupio poklone za svoje roditelje, sestru, braću i sestre i njihovu djecu. Užasno … s obrazloženjem da kada odemo kod njegovih i njegove porodice potrošimo više od 200 eura na blagoslov.

Zaista užasan, zapravo je uzeo sve što sam kupila i natjerao me da mu dam optužbe kako bi mogao obnoviti zadužbine koje sam kupio. U trenutku kad smo se spojili i imajući na umu da sam bio u Bosni bila je to potpuno neobična priča, on se razveselio velikom broju eura koji nabavlja i troši, a sada ovo …

Zapravo, kad razmislim, pitanje je druge vrste … Naime, jako smo dugo spojeni, zapravo nisam rodio nijednu djecu, imam manjih zdravstvenih problema, a njemu trebaju djeca zbog neviđenja djece, ali zbog socijalnih prednosti za djecu. Kao razlog otkrio je 100 eura. ”

 

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *