ZNAKOVI DA STE PRONAŠLI PRAVU LJUBAV: Znak broj 4 je NAJČEŠĆI i NAJTAČNIJI Od Svih

ZNAKOVI DA STE PRONAŠLI PRAVU LJUBAV: Znak broj 4 je NAJČEŠĆI i NAJTAČNIJI Od Svih

U životu ćete pronaći ljubav koja će pokušati srušiti sve zidove kojima ste se već toliko dugo ograđivali, jer je ta osoba, iz nepoznatih razloga, na neki način uvjerena da ste vrijedni toga. Pronaći ćete ljubav s osobom koja će prihvatiti činjenicu da su ti zidovi izgrađeni za vašu zaštitu.

Ta će osoba biti strpljiva. Jer razumije da vas je netko prije povrijedio. Ali prava ljubav daje vam upravo pravo jamstvo da strah od slomljenog srca možete ostaviti iza sebe i učiniti ovaj nepoznati korak naprijed.

Ta ljubav neće promijeniti tko ste, već onakav kakav jeste. Način na koji vidite stvari i kako na njih reagirate. Zbog toga ćete život gledati malo drugačije, jer vam ta osoba otvara prozor u druge svjetove izvan vašeg.

Pronaći ćete ljubav koja će vam omogućiti da budete to što jeste, a možda vam je to ponekad i dosadno, ali osjećaj kada nađete osobu koja vas prihvati onakvu kakva jeste nevjerojatno je divan.

Osoba koja te prihvaća čak i kad je ne pokušavaš impresionirati. Kad ste odjeveni u stare pidžame, do vrata zatvorenih gumbima i to vam govori kako slatko izgledate. Kada vas bezuvjetno voli, usprkos svim vašim hirovima, to je prava ljubav.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *